CONDICIONS

Les presents condicions legals tenen com a objecte regular la relació del Club Patinatge Artístic Olot (des d’ara CPA Olot), entitat esportiva domiciliada a l’Avinguda República Argentina, s/n d’Olot i el donant, persona física o empresa que realitza la donació.

Cada donatiu realitzat per mitjà d’aquesta web estarà regida per aquestes Condicions Generals. En realitzar un donatiu, el Donant reconeix que ha llegit, entès i acceptat, sense reserves, les presents Condicions Generals, pel que li recordem la conveniència que les llegeixi detalladament.

El CPA Olot es reserva el dret a modificar les presents Condicions Generals, mitjançant la publicació en aquesta mateixa pàgina d’una versió actualitzada de les mateixes, que serà aplicable a tots aquells donatius que es realitzin posteriorment al moment en què el CPA Olot publiqui la nova versió de les seves Condicions Generals al lloc web.

Amb l’acceptació de les presents Condicions Generals, els donatius realitzats a través d’Internet constituiran un contracte vinculant i plenament eficaç entre les parts.

La informació registrada per el CPA Olot constitueix prova absoluta de la donació i de tota la transacció. La informació registrada pel sistema de pagament constitueix prova absoluta de les transaccions financeres.

DONATIUS

En el nostre lloc web acceptem donacions en línia per a donar suport al Club Patinatge Artísic Olot (CPA Olot) i els nostres projectes.

D'acord amb l'article 531-8 del Codi Civil Català, les donacions són irrevocables i no es poden retornar. Una vegada que s'hagi completat la donació, els fons s'utilitzen immediatament per donar suport a les nostres activitats i projectes.

Així i tot, reconeixem que poden sorgir circumstàncies excepcionals en les quals un donant pugui sol·licitar la devolució de la seva donació, que seran les següents:

a. Error en la voluntat de donació: En cas que s'hagi extraviat la tarjeta de crèdit amb la qual s'ha fet el donatiu fruit d'un furt o un robatori.

b. Error en la donació: Si es produeix un error involuntari en la quantitat donada, com un erro tipogràfic o una selecció incorrecta de la suma.

c. Problemes Tècnics: Si experimenta algun problema tècnic durant el procés de donació en línia, com un error en el lloc web o un problema amb la plataforma de pagament. En cas que es dugui a terme una doble donació o es faci una donació incorrecta a causa d'un problema tècnic, farem tot el possible per a rectificar la situació i portar a cap el reemborsament corresponent.

Si creieu que compliu amb les circumstàncies excepcionals per sol·licitar una devolució d'una donació, podeu comunicar-vos amb nosaltres per mitjà del mail cpaolot@gmail.com el més aviat possible per a corregir l'error. Per tal de poder procedir al tràmit, ens haureu de facilitar els detalls complets de la donació, inclòs el concepte, la quantia, la data i qualsevol altra informació que considereu rellevant.

Analitzarem cada sol·licitud de devolució de donació de manera individual segons les circumstàncies i recursos disponibles. No obstant això, si ja s'ha usat part o la totalitat de la donació en els nostres projectes, és possible que no puguem realitzar un reemborsament complet.

Una vegada avaluem la vostra sol·licitud, us contactarem per informar-vos sobre la decisió dedevolució. Si fos aprovada, procedirem al reemborsament segons els mètodes de pagament utilitzats a la donació inicial. Tingueu en compte que els terminis per la recepció de reemborsament pot variar segons la institució financera i el mètode de pagament utilitzat.

És important que tingueu en compte que aquesta política de devolució de donacions en línia pot estar subjecta a canvis i actualitzacions periòdiques. Us recomanem revisar la nostra política en línia o comunicar-se amb la nostra entitat per a obtenir la informació més actualitzada.

Si té alguna pregunta o necessita més informació sobre la nostra política de devolució de donacions en línia, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través dels canals proporcionats en el nostre lloc web.

 

Patrocinadors

GPI Software

Micrologic SLU